The Privie Residence By Code Studio

Project name: The Privie Residence
Designers: Architect Aashna & Architect Rohan Agarwal
Area: 2400 sq.ft.
Location: Kumar Privie, Pune

Code Studio

Architect Aashna & Architect Rohan Agarwal 

This home is filled with positive energy which is brought in with the beautiful french door! The house is beautifully handcrafted with Basalt stone, Tulsi Vrindavan & Devali artefacts creating a style which is modern yet having elements of the Colonial style interiors. 

Code Studio

There are two layers of entrance foyers leading to the family room. Elements like consoles and racks have been created  along  the passage where the owners can display their artefact collection.

Code Studio Lobby
Code Studio Living room

The living space is divided into two zones:  one being a formal living room with an attached terrace where the owners  can entertain their guests and the second one being a lounge to enjoy their favourite Tv shows with the family! The living room has huge windows with a panoramic view of the sky.Natural light pours into this space making it pleasant and atmospheric. 

Code Studio Living room
Code Studio Living room
Code Studio Living room
Code Studio Living room
Code Studio Living room

The kitchen is connected to the passage  giving easy access to the living room. The dining being connected to the kitchen creates  a cosy private dining space for the family

Code Studio kitchen
Code Studio kitchen

The Guest room acts as a multi-purpose space with a Sofa bed making the room more  spacious. 

The Master bedroom is the highlight of the house designed in  colonial style  with a four-poster bed and wooden flooring. The room transforms into a lively yet intimate space,creating a space that compliments the owner’s individuality. 

Code Studio master bedroom
Code Studio master bedroom
Code Studio master bedroom
Code Studio master bedroom

The kids room has been designed with two beds giving each child its  own personal space. This room has been divided into two different spaces: One being the study area with an attached  wardrobe and the other one being the sleeping zone with a little play corner. 

Code Studio Kids Bedroom
Code Studio Kids Bedroom
Code Studio Kids Bedroom
Code Studio Kids Study table

The apartment has been treated as a  plain canvas that the owner can fill with their collection of paintings and artefacts. Traditional and Turkish carpets  add character to the spaces!

The design was done with utmost attention to the details and with a  thorough understanding of how the homeowners envisioned the usage  of the space !

Social Media Handles
The Code Studio : https://www.instagram.com/the_code_studio_/
Aashna Agarwal : https://www.instagram.com/aashnaagarwal/
Rohan Agarwal : https://www.instagram.com/rohan_agarwal92/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest Posts

Make An Instant Makeover Of Your Space With Peel and Stick Wallpapers

There are a variety of wallpapers in the market to choose from but with times the trends keep changing and your...

Law-fice, Royapettah By AWOL Design Studio

Challenges often form the cornerstone of good design. With a tight timeline, the requirement for a bright, bold idea to convert...

BED SHELFIE

A unique bedside shelf , with no assembly and no tools required it makes you rethink of the age old nightstand!

RESIDENTIAL VILLA- BY NAVAL ZAMAR

An eccentric combination of design and impact! The contemporary interiors excude luxury while still showcasing comfort in each corner...

TERRA PLANTER

The inside out planter! A clean and low maintenance hydroponic planter with no requirement of soil!